Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní výcvikový tábor Dálava 2007

16. 9. 2007

                                Letní výcvikový tábor Dálava 2007

Již podruhé jsme jeli s paničkou na LVT Dálava, který se konal 18.-26.8 v krásném prostředí Novohradských hor.

Už z minulého roku jsem věděla co nás čeká a tak jsme se na to náležitě vybavili :)) a tak to tak trochu vypadalo jako by jsme se měli stěhovat, kolik jsme měli sebou věcí :)) a hlavně jídla :). Na Dálavu jsem jeli trénovat agility, dogdancing a poprvé taky flyball, který jsme potřebovali trénovat nejvíc, páč nás 9. září čekalo MS ve flyballu a my ještě neuměli na boxu a tak jsme měli co dělat :).

Na Dálavu jsme přijeli v sobotu asi kolem 4 hodiny. Hned jsme začali stavět stan a vyndavat naše zavazadla :)) z auta. Po postavení stanu a naházení věcí do stanu :) jsme si šli z Barčou oživit vzpomínky do lesa, zatím co do tábora pomalu přijížděli další a další lidi s hafanama.

Na táboře jsme se znova setkali s lidma, které jsme již znali z minulého roka, ale poznali jsme i dost lidí, kteří tam byli poprvé. A tak jsme první den ještě odpočívali a úživali si nic nedělání :)). Pomalu se blížil večer a já jsem si šla zahrát ultimate s frisbeem, zatím co Barča se motala někde kolem :)). A tak jsme snad každý večer před večeří chodili hrát ultimate a musim říci, že přitom jsme si užili fakt spoostu srandy :)). V jídelně jsme se pak dozvěděli od kolika, kdy a s kým budeme mít tréninky a ti co tam byli poprvý se ještě dozvěděli co kde je ... a pak jsme si mohli jít užít první noc a připravit se na zejtřejší brzké vstávání...

A tak tady je ve zkratce kdy jsme co měli a od kdy:

7:00 - tak to jsme z Barčou vstávali, došli jsme se vyvenčit

7:30 - trénink flyballu

8:30 - snídaně na kterou jsem se už dopředu těšila, hlavně na teplej čaj, páč po ránu byla děsná zima :)

10:00 nebo 11:00 - podle toho jestli začínali malý nebo velký a byl to trénink agilit :)

12:30 - oběd :) jo jo vařili dobře i když je fakt, že jsem vybíravá:)

14:00 - trénink dogdancingu, tam jsme byli jenom dvakrát, páč toho bylo na Barču už mooc, tak jsme místo toho odpočívali

15:00 nebo 16:00 - agility, zas podle toho kdo začínal...

19:30 - večeře ňam :))

A pak už jen následovali nějaké soutěže, kde jsme byli rozdělený do týmů, já s Barčou jsme byli v týmu „ospalí číňaňi“ :)). No a pak už hurá do hajan.

Co k tomu všemu říct, tábor byl stráášně moc fajn nám se tam s Barčou líbilo a snad se tam znovu vrátíme příští rok do třetice všeho dobrého :)).  

Obrazek

(Více fotek po kliknutí na fotku)