Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní Hloubětínské dvojzkoušky

30. 3. 2010

                                      Jarní Hloubětínské dvojzkoušky

V sobotu 27.3.2010 jsme si nastavily budíček na 3:30 a před 5 hodinou jsme byly již na nádru, kde jsme se sešly ještě s Nikčou a Nancy, Barčou a Terrynkou, Martinou a Baruškou a s Klárou a Gremminkou. Uvelebily jsme se v kupéčkách s tím, že nás čeká 2,5 hodinová cesta, což jak se později ukázalo nebyla až tak pravda. V Táboře byla výluka a tak nás ještě mezi tím čekala cesta busem. Jak jsme čekaly, řidičům se zrovna moc nelíbilo, že máme 5 psů a tak jsme byly nuceni se rozdělit. Pak jsme se znovu naskládaly do vlaku a asi po 1,5 jsme byly konečně na hlav. nádraží v Praze. Koupily jsme lístky, vyvenčily pejsany a šup do metra C. Céčkem pak pěkně do Letňan a od tuď busem až do Kyjí.

Na cvičák jsme dorazily docela s předstihem, tak jsme si našly místo, kde budem sedět a šly jsme s Barčou venčit psiska. Na spáteční cestě jsme potkaly srnečku a tak se Barča, ale hlavně Terrynka pěkně proběhly, no a my ostatně taky. Naštěstí se po chvíly Terrynka vrátila a my mohly na prezentaci.

Parkury stavěla paní Alice Glöcknerová. První parkur byl docela jednoduchý, běhavý a mě se líbil. No, Barča byla asi jiného názoru...

SA2 - DIS (Barča vyhla z přímého náběhu kladinu a o pár překážek dál i áčko. Řekla jsem si, že tohle nemá smysl a Barču jsem vzala do náruče=dis, pochválila jsem jí a opravily jsme áčko. Zbytek parkuru vč. houpačky jsme pak plynule dokončily.)

Do druhé zkoušky jsem šla z tím, že je mi absolutně jedno, jestli z toho bude druhý disk nebo ne. Chtěla jsem jen aby Barča běžela a doufala jsem, že se zónovkama už nebude problém.

SA2 - 4.místo/18, 0 chyb a 0 odmítnutí, tr. body za čas 4,59 (parkur se mi nelíbil ani trochu. Barča běžela opravdu jako šnek, opět jsme měli menší problémy s áčkem a kladinou. Barča málem seskočila z áčka dolů a při náběhu na kladinu jsem vyděla, že Barča je dost nejistá. Koruna toho běhu byla, že pani rozhodčí se trošku zapomněla tam, kde jsme měli běžet, což se nelíbilo ani mě ani Barče, ale parkur jsme nějak doklepaly.

Závody v Kyjích se nám prostě nedaří. Pokaždý, když jsme tam, tak Barča má problémy se zónama a celkově to prostě není ono. Myslím si, že je to hlavně tou dlouhou cestou. Takže do Prahy už vlakem nikdy nejedu. Za to mi to fakt nestojí. Navíc jsme měly odběháno už asi ve 2 hodiny, ale holky běhaly v A1 a tak jsme si tam ještě dlouhou dobu počkaly a domů jsme se dostali až před půl nocí.

Každopádně cesta metrem domů byla nezapomenutelná :-D, ještě teď mě bolí břicho od smíchu :-D. Byly jsme rádi, že jsme mohly z metra vystoupit a myslím si, že ostatní cestující byli taky rádi :-D. No jo no, hold Budějce přijeli do velkoměsta :-D.