Jdi na obsah Jdi na menu
 


Czech Agill Cup

24. 4. 2008

                                              Czech Agill Cup

Dne 5.-6.4.08 nás s Barčou čekali naše první závody v kategorie SA1 a já jsem byla mooc zvědavá, jak naše premiéra dopadne.Závody se konali na cvičáku v Soběslavi a tak nás čekala cca půl hodinová cesta vlakem a pak tak 10 min. pěšky na místo konání závodů. Cesta byla fajn, protože jsme nejeli sami a jelo nás víc.

Na závody jsme dorazili jedni z prvních a tak jsme si zatím šli najít nějaké místo, kam si dáme věci. Protože jsme tam byli s předstihem, šli jme vyvenčit pejsky a porozhlídnout se kolem.Po tom se začali sjíždět lidi a byl čas na prezentaci a pro někoho i měření, které se týkalo i nás a ze kterého jsme měla největší strah. Naštěstí to dopadlo dobře a Barča se nechala poměrně dobře změřit. Naměřili jí 34 cm a tak nás čekalo ještě minimálně jedno měření.

Po měření byli jako první na řadě zkoušky A1 a začínali SA. Náše první zkoušky dopadli diskvalifikaci. Barča běžela moc pěkně, ale ja jsme si nevšimla, že Barča proběhla skrz drátěnou bočnici, neopravili jsme to a následoval disk, 3 překážky před cílem :o(.

Pak byli druhy zkoušky, skončili jsme na 4.místě s ohodnocením D :o(. Měli jsme 2 chyby a 1 odmítnutí, takže znova žádná sláva.

No a do třetice byl jumping a tam jsme se opět diskli a znovu mojí chybou, když jsem před koncem zabloudila na parkuru :o(.

V neděli se nám dařilo téměř stejně. První zkouška disk, tentokrát pršelo a byla zima, no a Barča to zabali a zdrhla z parkuru. Druhý zkoušky, opět 4.místo tentokrát na V a Barča splnila první zkoušku do A2 :o)). Tak z toho jsem měla ohromnou radost :o)). No a pak nás už čekal jen jumping a ten dopad znova diskem.

I přesto, že se nám moc nedařilo, jsem moc ráda, že jsme splnili aspoň jednu zkoušku a taky, že máme nové zkušenosti do příště. Závody se nám docala líbili, škoda toho počastí v neděli, kdy pršelo a byla opravdu velká zima a já to pak odnesla tím, že jsem 3 dny nemohla říct ani slovo :o)).

Obrazek

(Více fotek po kliknutí na fotku)