Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.-19.10. 08- Agility závody v ČB

19. 10. 2008

                         Agility závody v Českých Budějovicích

Po dlouhé době jsme se vydali na agility závody a tak jsem byla zvědavá, co to s námi udělá a hlavně, jak dopadnem :o).

Sobota:

Jumping- první den dne, já nervózní a Barče děsně roztěkaná. Jak z nového prostředí, tak i z jiných překážek a dopadlo to zákonitě diskem. Barča proskočila kruh z druhé strany, než měla.

Agility- druhý běh=obdoba prvního :-), tentokrát ovšem místo kruhu skočka...disk

Zkouška SA1- do třetice všeho dobrého disk :o)). Barča běžela na skočku místo do tunelu.

Sobota byla za námi a my měli na kontě 3x DIS :o(. Bylo to poprvé, co jsme za jeden den, nezaběhli ani jeden běh. Ale měla jsem aspoň radost, že to Barču mooc bavilo.

Neděle:

Jumping- 11.místo (z 20), čas 43,60 a 2x odmítnutí (tunel-po mé chybě a špatný náběh do slalomu).

Agility- 12.místo (z 20), čas ? a myslím, že 2 chyby (už si to nepamatuju)

Zkouška SA1- 2.místo (z 9) VD, čas ? (vím, že jsme měli ze všech nejrychlejší čas a jako jediní 0 trestných bodů za  čas), 1 chyba (zóna na kladině) a 1 odmítnutí (tunel).

Neděle se povedla mnohem lépe. Všechny běhy jsme doběhli. Sice s chybami, ale aspoň doběhli. Zkoušky se nám bohůžel opět nepodařilo splnit. Ta třetí zkouška je pro nás začarovaná :o)).

Závody mi ukázali, kde máme velké rezervy a na čem by jsme měli hoodně zapracovat (fixování na ruku a Barči reagování na mé povely a náběhy do slalomu). Co mě ale naopak potěšilo bylo Barči odložení na startu. Startovala podle toho jak jsem chtěla já a ne jak chtěla ona. Zóny také nebyli úplně nejhorší měly jsme asi jen jednu špatnou zónu.

Závody se nám líbili a jsme moc rádi, že jsme se na závody nakonec rozhodli jet. Na videa ze závodů se můžete podívat zde.

Obrazek

Společná fotka našich sportovců: Barča, Brixie, Shegy, Baruška, Terry a Nancy