Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky 2008

 
 
                                                           2008 
 
 
24.12.- PŘEJEME VŠEM KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!
http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif
17.12.- Na hlavní stránku byla přidána naše PF ka, doufám, že se líbí. Zde se můžete podívat na PF ka, které jste nám poslali. Za všechny moc děkujeme, jsou opravdu pěkná a moc nás potěšila.

Teď ta důležitější, pro nás však nepotěšující informace a to že Barča je stále nemocná a to již skoro 14 dní a vypadá to, že minimálně do konce roku s Barčou budem jen odpočívat. Což ani jednu z nás netěší.

A co že vlastně Barče je? Před více jak 14 dni jsme si všimli, že Barča má u přední nohy poměrně velkou bouli. Vůbec jsme nevědli z čeho by to mohla mít a opravdu jsme se báli, že by to mohlo být něco velmi vážného a poprvní návštěvě u veterinářky jsem se bála, že je to zkutečně to čeho jsem se obávala. Dozvěděli jsme se, že by se mohlo jednat o problém z mízníma uzlinama a bylo podezření, že se jedná o leukémii. Díky bohu se o leukémii nejednalo. Za to si Barča pravděpodobně něco velmi malého vrazila do nohy, což vytvořilo otok (bouli). Bohůžel ale pro nás se nejednalo o normální poranění a Barča si pravděpodobně poranila mízní uzlinu. A tak jsme skoro každý den na veterině, Barča dostává antibiotika a tablety a jen čekáme, kdy se konečně dočkáme slov, že už je Barča zdravá. Snad se to doopravdy dozvíme a to co nejdříve a Barča zas bude moc běhat a dovádět jako dřív.http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

9.12.- na další fotky z nedělní procházky se můžete podívat u Marťi a Barušky a zde je přímo odkaz na fotogalerii.http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

7.12.- Dneska jsme opět vyrazili s Marťou na další procházku. Tentokrát jsme vyrazili autobusem na Hlubokou. Procházku jsme si jako vždy mooc užili. Bohůžel tentokrát nám moc nepřálo počasí a tak nás na naší cestě doprovázelo sychravé počasí. Přesto to byla vydařená procházka a Barči se do sytosti vyběhali. Barče se procházka moc líbila, ale za svojí zvědavost málem pěkně zaplatila. Barča viděla, jak Baruška vyskočila na okraj kašny a tak  se hned rozlítla, že tam musí být také, ale drobet jí to nevyšlo a skončila v kašně :o). Naštěstí kašna není ani hluboká a ani v ní nebyla voda, takže se nic nestalo. Aby toho nebylo dost, Barča chtěla okusit v zámecké zahradě ozdobné křoviny a krásně v nich přistála a také uvízla, takže sem jí musela pomoc.ObrazekObrazek

 

 

 

 

 

Fotky jsou zde, ale je jich opravdu minimum, bohůžel mi došly baterky ve foťáku a také nejsou zrovna moc hezké :o(.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

30.11.- Ze včerejšího fajn agility tréninku přibyli nová videa a to dokonce 9! A také fotky. Část fotek je od Marti a Barušky, stejně tak jako videa. Holky moc vám za ně děkujeme!

Dneska jsme se pro změnu vydali s Marťou a Baruškou autobusem do Rožnova od kuď jsme se vydali podél řeky zpátky domů. Na procházce jsme se potkali s Andrejkou a Shegy a tak jsme si nakonec udělali procházku ve třech :o). Procházka byla strašně super, počasí nám také vyšlo a už se mooc těšíme, až zase někam vyrazíme. Obrazek

 

 

 

 

 

 

Více fotek bude snad co nejdříve.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

23.11.- dneska jsme se vydali s Marťou a Baruškou na další společnou procházku do lesa a k vodojemu. Na super fotky, za které děkujeme Marťe se můžete podívat zde.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif 

12.10.- Dnešní a včerejší den jsme strávili na závodech flyballu v Mladém u Českých Budějovic. S Barčou jsme běhali v týmu Alea-tým junior ve složení z leva: Klára+Britney, Alena+Dookie, Nikola+Nancy, Martina+Baruška, já+Barča a Andrea+Brixie + kapitánka Barča a nabíječka Jitka. V této sestavě jsme si vybojovali ve 2 divizi 4.místo.

V neděli jsme opět závodili ve stejné sestavě a stejně jako v sobotu jsme byli na 4.místě.

Do našich úspěchů přidány výsledky z těchto závodů a na hlavní stranu přibyla nová fotka. Autorem obou fotek je Andrejka, Brixie a Shegy .

Obrazek

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

21.5.- Barča včera oslavila svoje páté narozeniny. Přesně včera je to i 2 roky co jsem si vzala Barču z útulku v Českých Budějovicích a tento den se stal i dnem, kdy Barča slaví svoje narozeniny :o)). Přestože, přesně nikdo nevi kolik Barča je a kdy se narodila i ona musí mít své narozeniny.

Obrazek