Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo jsem!

Barča

p3306735.jpg

Já jsem Barča a je mi přibližně 9 let. Jsem zástupcem nejrozšířenějšího plemene na světě-voříšek. O voříškách se říká, že jsou inteligentní, učenlivý, hodní a taky odolní. Tato charakteristika vystihuje i mě. Moje panička by k tomu ještě doplnila, že jsem temperamentní, vychytralá,  trochu víc ukecaná=uštěkaná, za jídlo bych udělala cokoliv a miluju mazlení. Panička říká, že jsem strašná vtěrka :o)), protože když chci umím si o hlazení náležitě říci (šťoucháním čumáku do ruky a upřeným pohledem).

Můj život začal neznámo kde. U lidí, kteří nikdy neslyšeli a ani nevěděli jak se chovat k živé bytosti. U těchto lidí jsem zažila všelicos. Jistě dovolíte, když tuto kapitolu mého života přeskočím a dostanu se až tam, kde jsem se poprvé seznámila se svojí paničkou a mojí novou rodinou. Toto místo se nazývá útulek Amira v Českých Budějovicích. Osud nás svedl dohromady a nyní jsem již nedílnou součástí celé rodiny. Často slýchávám jak říkají, že už si to tu beze mě neumí vůbec představit.

Můj život se od základů změnil. Učila jsem se znovu důvěřivat lidem. Věřit v to, že ne každé ruce ubližují, že jsou i takové, které umí pohladit. Velká pomoc v tomto ohledu bylo chození na cvičák. Kde je hodně lidí a pejsků. A tak jsem chodila na cvičák nejen cvičit agility, flyball nebo dogdancing, ale i zvykat si na lidi.

Když s paničkou zrovna nejsme na cvičáku nejčastěji se pohybujem v lese, na louce nebo ve Stromovce. Společně také občas zajdeme do útulku vyvenčit nějakého pejska.

Jak jsem již psala můj život se změnil a já ze srdce přeji všem opuštěným a týraným psím kamarádum, aby se dočkali své nové rodiny, tak jako jsem se dočkala já. Nepřestávejte věřit. Věřit, že se najde někdo, kdo vás bude z celého srdce milovat.p1286167.jpgp6228189.jpg